İSTANBUL / KAĞITHANE - Harmantepe İlkokulu

Harmantepe İlkokulu

.
Adres
HARMANTEPE MAH. ABDİ İPEKÇİ CAD. HARMANTEPE İLKOKULU BLOK NO 7 KAĞITHANE / İSTANBUL
Vizyon
İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri yetiştirmek amacı ile.
Misyon
Harmantepe İlkokulunun misyonu, Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
Başarılar
2005-2006 yıllarında Erkekler Voleybol Turnuvası Takım Birinciliği, 2006-2007 yıllarında Kağıthane Kaymakamlığı Yıldızlar Erkek Atletizm Takım Üçüncülüğü, 2008-2009 yıllarında Kağıthane Kaymakamlığı Futbol Turnuvası Takım Üçüncülüğü, Küçük Erkekler Basketbol Takım Birinciliği, Okullar Arası Futbol Takım Üçüncülüğü, 2009-2010 yıllarında Milli Eğitim Müdürlüğü Futbol Turnuvası Yıldızlar Erkek İkinciliği, 2010-2011 yıllarında Coşkun Eğitim Kurumları 12.Coşmaya Matematik Şöleni Bronz Madalya, Okullar Arası Erkek Yıldızlar Takım Üçüncülüğü
09.00-14.30
ingilizce
Yaya Yolu, Dolmuş, Otobüs, Araç ile.
yok
Harmantepe Mah. Abdi İpekçi Cad. No:7 Gültepe/Kağıthane/İSTANBUL
İl Merkezine 7 km. İlçe Merkezine 1.6 km uzaklıkta.